top of page

Lotti Arts

Lotti.JPG

Van jongs af aan wilde ik iets medisch doen, ik wilde mensen beter maken. Ik begon met de opleiding fysiotherapie maar wist al gauw dat ik iets miste. In mijn laatste stage als student fysiotherapie kwam ik in aanraking met osteopathie. Ik werd enthousiast van de andere kijk van de osteopaat op het lichaam, zijn anatomische kennis en de verschillende technieken die hij toepaste. Mijn keuze was snel gemaakt en ik heb mij aangemeld bij de International Academy of Osteopathy (IAO). 

Het is een verademing om naast de anatomie over het spier- en skeletstelsel, ook te leren over allerlei andere lichaamssystemen en hun onderlinge verband. Denk bijvoorbeeld aan het zenuw- en orgaansysteem. Met deze kennis over het menselijk lichaam is het iedere keer een uitdaging om de oorzaak van een klacht te vinden, soms een echte puzzel, en juist dát maakt mijn vak zo boeiend! Iedere patiënt is uniek en moet op een eigen manier behandeld worden. 

Omdat ik nooit ben uitgeleerd, doe ik de opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen bij Pro Osteo. Het is fascinerend om te zien hoeveel invloed een zwangerschap, geboorte en eerste levensfase hebben op een pasgeboren baby. 
Met deze aanvullende opleiding kan ik naast volwassenen, ook zwangere vrouwen en baby’s behandelen. 

Ik kijk er naar uit om samen met u op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht en deze te behandelen. U mag voor meer informatie altijd contact opnemen via

  • Email Lotti
  • Afspraak
bottom of page