top of page

Het Behandeltraject

1)  Intake en onderzoek

De eerste afspraak zal bestaan uit een intake en onderzoek. Eerst beginnen we met een vraaggesprek om een goed beeld te krijgen over de klachten en de wat het lichaam in het verleden allemaal heeft doorgemaakt. Denk hierbij aan operaties, ongelukken, botbreuken, infecties, manier van werken, etc. Vervolgens zal de bewegelijkheid en functioneren van het gehele lichaam onderzocht worden zodat we een duidelijk beeld krijgen van het onderliggende probleem van uw klacht.

2)  Behandelplan

Wanneer de oorzaak van het probleem duidelijk is kunnen we in samenspraak een behandelplan opstellen. Hierbij zal een indicatie gegeven worden hoe lang er nodig is voor herstel, wat u zelf kunt doen en wat de ideale behandelfrequentie is.

3)  Evaluatie

Aan het begin van de behandelingen zullen de resultaten geëvalueerd worden en eventuele vragen beantwoord.  

4)  Afronding

Bent u benieuwd of we iets voor uw klacht kunnen betekenen?

 

Neem even contact op via 

e-mail of telefoon.

Wanneer u herstelt bent van de klachten bespreken we een eventueel natraject. Bij klachten die lang aanwezig zijn geweest of steeds terugkwamen is het soms nuttig om een controle afspraak in te plannen. Soms kan er gekozen worden voor een periodieke behandeling doordat er veel gevraagd wordt van het lichaam tijdens werk en/of sport.

bottom of page