top of page

Partners

 
Schermafbeelding 2021-05-26 om 17.04.22.

Bluebirds is ontstaan vanuit het ondernemende leven van Lenneke van Ingen. Regelmatig ging zij naar het buitenland voor yoga en meditatie om haar drukke leven vol te kunnen houden. Vanuit daar kwam het idee; waarom niet een rustpunt voor de drukke stadsmens in de stad zelf?! In 2016 was het eerste Nest daar, aan een van de leukste pleintjes in Amsterdam Oost. Samen met Aniek Bengevoord, dagelijks manager van alle studio’s in Amsterdam, is Bluebirds inmiddels gegroeid als yogaschool, maar ook als bron van inspiratie voor veel Amsterdammers.

Schermafbeelding 2021-05-26 om 16.55.22.

"Go Go Go!" is onze mantra geworden. Wat tijd voor je zelf is iets waar de meesten van ons niet eens tijd voor hebben om over na te denken. Helaas leidt dit regelmatig tot gezondheidsproblemen zoals stress, vermoeidheid en / of lichamelijke klachten. Maar maak je geen zorgen, we’ve got your back!

Probeer eens de: Mommy Rub, Baby Massage, Signature Rub, Deep Rub of Anti Migraine.

Sim Massage.webp

Een massage kan zacht (nog steeds met veel druk) of intenser zijn, altijd intuïtief. Ik gebruik mijn handen, knokkels, ellebogen, cups indien nodig en soms yoga-rekoefeningen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je nodig hebt. Ik probeer me altijd op het bindweefsel te richten, want er is veel te winnen bij het hebben van de energiestroom in dit weefsel.
Cupping kan ik gebruiken als aanvulling op een massage, maar je kunt ook een cupping massage boeken. Het lichaam wordt geolied en opgewarmd door middel van tapotage. Daarna gebruik ik kopjes zolang het voor jou goed voelt.

bottom of page