top of page

Bram Hulsbos

Osteo Bram_MG_1065.JPG

Mijn interesse voor het behandelen van klachten is ontstaan tijdens de periode dat ik rugby speelde. Rugby was mijn passie. Ik speelde in jong-oranje, werd landskampioen in de jeugd en speelde een aantal jaar in de Ereklasse. Helaas raakte ik vaak geblesseerd en was hierdoor regelmatig te vinden bij de fysiotherapeut.

 

Na het afronden van mijn studie fysiotherapie (2009) ben ik gaan werken in de praktijk. Mijn interesse ging vanaf het begin al uit naar het ontstaan van klachten. Met name de klachten die schijnbaar vanuit het niets ontstaan en de klachten die steeds terugkomen boeien mij. Hoe kan het dat een klacht ontstaat zonder een duidelijke oorzaak? Wat is de reden dat een klacht steeds terugkomt?

In de zomer van 2011 ben ik gestart met de specialisatie tot osteopaat die zes jaar in beslag neemt. Osteopathie is een specialisme die gericht is op het behandelen van de onderliggende oorzaak van een klacht. Hierbij wordt gekeken naar het functioneren van het gehele lichaam.

Na 8 jaar te hebben gewerkt ben ik in de zomer van 2017 deze praktijk gestart. Mijn werk is mijn passie en ik help u graag met uw lichamelijke klachten. Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie stuur me even een berichtje.

bottom of page