top of page

Kosten osteopathie 2024

Intake osteopathie

 

Behandeling osteopathie

45 min*

45 min*

€ 95,00

€ 95,00

* Behandelingen bij Bram duren 40 minuten.

Eerste afspraak

De eerste afspraak bestaat uit het lichamelijk onderzoek en een korte behandeling. De eerste afspraak duurt 45 minuten waardoor we voldoende tijd hebben om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Aan de hand van het onderzoek bepalen we in samenspraak de vorm van de volgende behandeling.

Vergoeding osteopathie

De meeste zorgverzekeraars vergoeden osteopathie gedeeltelijk of volledig. Dit is afhankelijk van uw polis. Zorgverzekeraars stellen als voorwaarde dat de osteopaat geregistreerd staat bij de NOF (Nederlandse Osteopatische Federatie) of NRO (Nederlandse Osteopathie Federatie). Osteo.Center staat ingeschreven bij de NOF onder het nummer 2019.19.20. Wij voldoen aan alle eisen voor vergoeding vanuit de zorgverzekeraar.

Vergoeding voor osteopathie is opgenomen in de aanvullende verzekering. Dekking komt vanuit de aanvullende verzekering waardoor geen aanspraak wordt gemaakt op het eigen risico. Zorgwijzer heeft een overzicht gemaakt van de vergoedingen per zorgverzekeraar.

 

Bekijk hier hoeveel uw vergoeding uw pakket dekt.

Betaling en vergoeding

Osteopaat Amsterdam.jpg

U kunt na de behandeling betalen per pin

Osteopathie Amsterdam.jpg

Stuur de factuur per app of website naar de verzekering

Osteopaat Amsterdam tarieven.jpg

Ontvang vergoeding van de verzekering

Verwijzing

Voor een consult osteopathie heeft u geen verwijzing van de huisarts of specialist nodig. Heeft u informatie vanuit eerdere onderzoeken vragen we u dit mee te nemen zodat we een compleet beeld kunnen maken van uw klacht.

Verhinderd

Bent u verhinderd laat het ons minimaal 24 uur van te voren weten zodat we iemand anders kunnen helpen. U kunt de afspraak tot 24 uur van te voren verplaatsen. Bij een afzegging minder dan 24 uur van te voren zijn wij genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

bottom of page