top of page

Heeft u last van nekklachten dan bent u lang niet de enige. Dertig procent van de bevolking ervaart in de loop van het jaar nekklachten. 50 tot 70 procent van de bevolking krijgt ten minste eens in zijn of haar leven te maken met nekpijn. Daarmee is nekpijn na lage rugpijn en schouderklachten de meest voorkomende klacht van het bewegingsapparaat. 

Osteopathie nekklachten Amsterdam

Behandeling osteopathie nekpijn Amsterdam

De nek bestaat uit het wervels, tussenwervelschijven, banden, kapsel en spieren die informatie krijgen vanuit het zenuwstelsel en worden gevoed vanuit de bloedvaten. Verstoring in deze samenwerking heeft invloed op het functioneren van de nek wat kan leiden tot pijnklachten. Enkel door de oorzaak van de verstoring aan te pakken zullen de nekklachten niet alleen herstellen maar ook wegblijven.

De osteopaat kijkt naar het gehele lichaam op zoek naar de oorzaak van de verstoring. Een verstoorde beweging in de voet, enkel, knie, heup, bekken, arm en/of schouder kan van invloed zijn op het functioneren van de nek. 

Behandeling osteopathie nekklachten Amsterdam

Op zoek naar de oorzaak

Gespecialiseerd in het behandelen van nekklachten door naar het onderliggende probleem te kijken. Dit is met name belangrijk bij nekklachten die steeds terugkeren en bij nekpijn met een vertraagd of onvolledig herstel.

Behandel de oorzaak

Optimaliseren van de samenwerking tussen spieren, pezen, botten, banden, gewrichten, zenuwen en bloedvaten waardoor de nekklachten kunnen herstellen en niet meer terugkomen.

Persoonlijk advies

U krijgt een persoonlijk advies hoe u zelf het lichaam kan onderhouden om het ontstaan van nieuwe nekklachten te voorkomen.

Vragen en meer informatie

Bent u benieuwd of we iets voor uw restklachten kunnen betekenen? Neem even contact op. Dit kan via e-mail of telefoon.

Wilt u een afspraak maken kunt dit doen via de online agenda. Hier ziet u precies welke mogelijkheden nog beschikbaar zijn.

Recensies

bottom of page