top of page

Heeft u last van de heup? Stralen de klachten uit richting de rug, lies, bovenbeen en/of knie? U bent lang niet de enige. Ruim een kwart (28,0%) van de bevolking van 25 jaar en ouder heeft heupklachten. Heuppijn komt meer bij vrouwen voor dan bij mannen en stijgen sterk met het toenemen van de leeftijd

Heupklachten Amsterdam

Heuppijn Amsterdam

 
 

De heup bestaat uit het bovenbeen, bekken, banden, pezen en spieren die informatie krijgen vanuit het zenuwstelsel en worden gevoed vanuit de bloedvaten. Verstoring in deze samenwerking zal resulteren in een veranderde functie wat kan leiden tot heupklachten. Door de oorzaak van de verstoring aan te pakken zullen de klachten niet alleen herstellen maar ook wegblijven.

Een verstoorde beweging in de voet, enkel, knie, heup, bekken, rug, schouder, nek, arm en/of pols kan van invloed zijn op het bewegen van de heup. De osteopaat kijkt naar het gehele lichaam op zoek naar de oorzaak van de verstoring.

Behandeling osteopathie heupklachten  Amsterdam

Op zoek naar de oorzaak

Gespecialiseerd in het behandelen van heupklachten door naar het onderliggende probleem te kijken. Dit is met name belangrijk bij heupklachten die steeds terugkeren en bij heuppijn met een vertraagd of onvolledig herstel.

Behandel de oorzaak

Optimaliseren van de samenwerking tussen spieren, pezen, botten, banden, gewrichten, zenuwen en bloedvaten. Een optimaal functionerend lichaam is minder vatbaar voor het ontwikkelen van heupklachten. 

Persoonlijk advies

U krijgt een persoonlijk advies hoe u zelf het lichaam kan onderhouden om het ontstaan van nieuwe heupklachten te voorkomen.

Vragen en meer informatie

Bent u benieuwd of we iets voor uw heupklachten kunnen betekenen? Neem even contact op. Dit kan via e-mail of telefoon.

Wilt u een afspraak maken kunt dit doen via de online agenda. Hier ziet u precies welke mogelijkheden nog beschikbaar zijn.

Recensies

bottom of page