Sabine Buurman
(Verlof tot 1 September)

Sabine Buurman.jpeg

Osteopaat

Sinds de eerste biologieles op de middelbare school ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. De manier waarop het lichaam werkt, en vooral waarop verschillende lichaamsdelen samenwerken, fascineren mij.
 
Voordat ik mijn roeping vond ben ik wat afgedwaald. Ik rondde mijn studie communicatiemanagement af maar kwam er al snel achter dat dit niet was wat ik voor de rest van mijn leven wilde doen. Toen ik een jaar later met heftige huidklachten thuis kwam te zitten, gaf dat mij een moment om diep na te denken over wat ik dan wel wilde doen. Omdat de reguliere geneeskunde mijn klachten niet kon verhelpen, ben ik mij in gaan lezen in de alternatievere methodes. Zo kwam ik op een open dag van de opleiding osteopathie terecht en wist ik meteen: dit is het!

Nu, na een medisch basisjaar en zes jaar school ben ik mijn opleiding aan het afronden. In de tussentijd ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Door mijn eigen ervaring met de zwangerschap, de bevalling en het prille moederschap richt ik mijn werk voornamelijk op vrouwen tijdens en na de zwangerschap. Daarnaast werk ik ook aan mijn scriptie, welke over postpartum depressie gaat. Deze ervaring neem ik ook mee in mijn werk. Ik help je graag met jouw lichamelijke klachten, geef je een luisterend oor en een stukje meer kennis van jouw eigen lijf mee.

 

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie stuur me even een berichtje. Dit kan via de mail en telefoon. Mocht u een afspraak willen maken kan dit gemakkelijk via de online agenda.

Zie ook:

fe8db25d-0f83-4a07-8857-f311734146f2.jpg
Osteopaat Bram Hulsbos.jpg