top of page

Sabine Buurman

Sabine Buurman

Sinds de eerste biologieles op de middelbare school ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam. De manier waarop het lichaam werkt, en vooral waarop verschillende lichaamsdelen samenwerken, fascineren mij.
 
Voordat ik mijn roeping vond ben ik wat afgedwaald. Ik rondde mijn studie communicatiemanagement af maar kwam er al snel achter dat dit niet was wat ik voor de rest van mijn leven wilde doen. Toen ik een jaar later met heftige huidklachten thuis kwam te zitten, gaf dat mij een moment om diep na te denken over wat ik dan wel wilde doen. Omdat de reguliere geneeskunde mijn klachten niet kon verhelpen, ben ik mij in gaan lezen in de alternatievere methodes. Zo kwam ik op een open dag van de opleiding osteopathie terecht en wist ik meteen: dit is het!

Het lichaam werkt zo mooi met elkaar samen dat ik het een uitdaging vind om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Ik help je graag met jouw lichamelijke klachten, geef je een luisterend oor en een stukje meer kennis van jouw eigen lijf mee. 

In de tussentijd ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Door mijn eigen ervaring met de zwangerschap, de bevalling en het prille moederschap haal ik naast het behandelen van allerlei lichamelijke klachten veel plezier uit het behandelen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap.

Heeft u vragen of wilt u graag meer informatie stuur me even een berichtje. U kunt ook een afspraak inplannen via de onderstaand link. 

  • Email Sabine
  • Afspraak
bottom of page