top of page

Behandeling Rugklachten in Haarlem

Osteopaat Bovenrug.jpg

Heeft u last heeft van rugklachten? Dan bent u op zoek naar een specialist die u kan helpen bij het verminderen van uw pijn en het verbeteren van uw kwaliteit van leven. Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van complexe en terugkerende rugklachten.

Onze rugspecialisten zijn zeer deskundig en hebben ruime ervaring met het behandelen van verschillende soorten rugklachten. Of u nu last heeft van acute rugpijn, hernia, scoliose, lumbago, ischiasspit. of een andere aandoening, onze specialisten bieden een persoonlijke en effectieve behandeling die bij uw klachten past.

 

Het lichaam is een mooi complex geheel waarbij alle structuren met elkaar samen werken. De spieren, pezen, gewrichten en botten zorgen samen dat we kunnen bewegen maar kunnen niets zonder de juiste toe- en afvoer van de bloedvaten en zenuwen. Een storing in deze samenwerken kan er voor zorgen dat u anders gaat bewegen wat kan leiden tot rugklachten. De oorzaak van terugkerende rugklachten zijn vaak ergens anders in het lichaam te vinden dan de rug zelf.

Onze osteopaten gaan op zoek naar de oorzaak van deze verstoring want enkel door de kern van het probleem aan te pakken zullen klachten niet alleen herstellen maar ook niet meer terugkomen.

bottom of page