Maarten Emanneel

Maarten Emmaneel_edited.jpg

Mijn vader is handtherapeut. Zijn werk heeft altijd mijn aandacht getrokken. Ik ben daarom, na het behalen van mijn VWO diploma, rond gaan kijken naar verschillende opleidingen die een manuele behandelmethode doceren. Na een open dag op het College Sutherland voor de opleiding osteopathie was het direct duidelijk dat ik osteopathie wilde studeren. 

Ik ben atleet en in 2022 heb ik de selectie voor het Nederlandse 400 meter estafette team gehaald. 
Als grote robuuste man luisterde ik niet naar de kleine kraakjes en pijntjes. Toen scheurde ik in 2020 mijn hamstring in de finale op het NK. Kleine pijntjes kunnen tot grotere klachten lijden. In mijn afstudeer stage kwam dit probleem keer op keer terug. Van sporters tot gepensioneerden, kleine verstoringen leden steeds tot grotere klachten. Deze grote klachten komen vaak terug. Zo is mijn interesse voor het terugkomen van klachten ontstaan. En daarbij hoe deze op te lossen en te voorkomen. 

Door mijn sportcarrière en de voldoening die ik heb gehaald uit mijn opleiding heb ik een enorme passie voor mijn werk gekregen.

 

Ik help u graag met uw lichamelijke klachten. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, stuur me een berichtje. U kunt ook direct inplannen via de link.

  • Whatsapp/ Telefoon
  • Email Sabine
  • Afspraak

Zie ook:

Osteo Bram_MG_1002.JPG
Osteo Bram_MG_0963.JPG