top of page

Maren Tholen

87374313-6450-4B3E-842C-9B19D5527993.JPG

Ik begon mijn carrière in de fysiotherapie en specialiseerde me in schouder- en nekklachten. Al snel merkte ik echter dat ik iets miste om de klachten van mijn patiënten volledig op te lossen. Hierdoor raakte ik enthousiast over de holistische benadering in de osteopathie om mijn patiënten beter te kunnen helpen. Om mijn anatomische kennis uit te breiden en de diverse technieken die osteopaten toepassen te leren, schreef ik me in bij de International Academy of Osteopathy (IAO).

 

Met deze uitgebreide kennis over het menselijk lichaam werd het vinden van de oorzaak van een klacht een uitdagende puzzel. Iedere patiënt is uniek en vraagt om een specifieke, persoonlijke benadering.

Mijn passie voor het behandelen van vrouwen en baby's bracht me ertoe om me verder te specialiseren. Ik volgde cursussen over endometriose, infertiliteit en bekkenklachten en begon aan de opleiding baby- en kinderosteopathie bij Pantha Rhei. Het is fascinerend om te zien hoeveel invloed een zwangerschap, geboorte en de eerste levensfase hebben op een pasgeboren baby. Met deze aanvullende kennis kan ik niet alleen volwassenen, maar ook zwangere vrouwen en baby's behandelen.

 

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u altijd contact met mij opnemen.

  • Email Maren
  • Afspraak
bottom of page