top of page

Vrouwelijke Osteopaat Amsterdam

Bent u op zoek naar een vrouwelijke osteopaat in Amsterdam? Dan bent u bij Sabine & Lotti aan het juiste adres. Beiden zijn gespecialiseerd in het behandelen van complexe en terugkerende klachten. 

Osteo Bram_MG_0963.JPG

Het lichaam werkt zo mooi met elkaar samen dat ik het een uitdaging vind om de oorzaak van uw klacht te achterhalen. Ik help je graag met jouw lichamelijke klachten, geef je een luisterend oor en een stukje meer kennis van jouw eigen lijf mee. 

 

In de tussentijd ben ik moeder geworden van een prachtige dochter. Door mijn eigen ervaring met de zwangerschap, de bevalling en het prille moederschap haal ik veel plezier uit het behandelen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap

Lotti.JPG

Na het behalen van mijn diploma fysiotherapie ben ik meteen begonnen aan de opleiding osteopathie in Zeist. Met deze kennis over het menselijk lichaam is het iedere keer een uitdaging om de oorzaak van een klacht te vinden, een echte puzzel.

 

Omdat ik nooit ben uitgeleerd, ben ik gestart met de opleiding osteopathie bij baby’s en kinderen bij Pro Osteo. Het is fascinerend om te zien hoeveel invloed een zwangerschap, geboorte en eerste levensfase hebben op een pasgeboren baby. 
Met deze aanvullende opleiding kan ik naast volwassenen, ook zwangere vrouwen en in de toekomst ook baby’s behandelen. 

Amsterdam & Haarlem

1522EEEE-77AA-45D3-9830-428A2C541724.JPG

Met veel plezier heb ik ruim 6 jaar als fysiotherapeut in een sportcentrum gewerkt. Al snel begon het te kriebelen om mijn kennis te verdiepen. Gedurende de 4 jarige opleiding osteopathie aan de International Academy of Osteopathy in Zeist, leerde ik hoe alle lichaamssystemen met elkaar in verbinding staan en hoe je deze integraal kunt behandelen.

Het lichaam lezen, opzoek gaan naar de onderliggende oorzaak van de klacht en komen tot een effectieve en persoonlijke behandeling; dat is mijn passie en maakt mijn werk zo leuk. 

Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om de tijd te nemen voor jou als persoon. Ik wil je graag meenemen tijdens de zoektocht naar de oorzaak achter jou klachten. 

bottom of page